Publicaties / Thema's

Toolkit Leven Lang Ontwikkelen

Inhoud Toolkit
De toolkit Leven Lang Ontwikkelen (LLO) bestaat uit een kaartspel en twee boekjes.  Het kaartspel kan worden gespeeld met verschillende teams. In de handleiding, die in het speldoosje zit, staat uitgelegd hoe dit werkt. Deze handleiding staat in het eerste boekje dat in het speldoosje zit. Dat boekje bevat verder verdiepende informatie over de verschillende aspecten die bij het ontwerpen van LLO om de hoek komen kijken en die ook in het kaartspel teruggevonden kunnen worden.

In het tweede boekje staan praktijkvoorbeelden van LLO initiatieven die al ontwikkeld zijn bij verschillende hogescholen. Ze illustreren de diversiteit aan mogelijkheden die er is op het terrein van LLO, voor verschillende doelgroepen en in verschillende vormen. Ter inspiratie en om van te leren.

Ontwerpteam
Kernteam LLO 2018-2019: Désirée Majoor, Hanke Leeuw, Radboud Dam, Jos Sanders
Ondersteuning: Aldert Jonkman, Willem Jan Renger, Vanesse de Graaff
Met medewerking van: Frank Peters, Hans Dekker, Raoul van Etten, Jeroen Berendsen, Walter Roovers, Janine van  Drieënhuizen, Maarten Verheij, Anke van Vuuren, Frank Vriens, Judith Prins, Martijn Braber, Linda Hendriks-Vermeulen, Derk-Jan Nijman, Ronald Kleijn
Kenniscentrum Kwaliteit van Leren: Loek Nieuwenhuis, Marijke Kral, Aimée Hoeve, Tamara van Schilt-Mol
Ontwerp: De Ruimte ontwerpers (Albert Hennipman)
Drukkerij: Libertas Pascal (Jarno Hogerbrug)

 


Gerelateerde artikelen