Bijeenkomst

Landelijke kick-off LLO-Katalysator

Het is tijd voor de officiële kick-off! De LLO-Katalysator nadert het eind van de voorbereidingsfase. Dat vraagt om feestelijk moment. Hiervoor nodigen we alle bestuurders van onderwijsinstellingen en managementleden van het bedrijfsleven uit om samen met ons de officiële aftrap van de LLO-Katalysator te vieren. Dit gaan we doen op woensdag 28 juni 2023 bij het Tech College in Nieuwegein.

Wat mag je verwachten
We starten met een netwerkontbijt. Vervolgens nemen we je mee door de ontwikkelingen van de LLO-Katalysator. We vertellen waarom de LLO-Katalysator is ontstaan, wat we hebben bereikt en wat we gaan bereiken in de komende jaren.
Als gast ben je onderdeel van het programma. Dat betekent dat je een inhoudelijke bijdrage kunt leveren door middel van diverse interactieve elementen. Bijvoorbeeld tijdens gesprekken met stakeholders vanuit onderwijs, bedrijfsleven, studenten en minister Wiersma.

Minister Wiersma heeft Leven Lang Ontwikkelen in zijn portefeuille en zal tijdens de kick-off zijn visie op LLO met ons delen. We sluiten de ochtend af met de bekrachtiging van de MoU die we op een ludieke wijze presenteren.

Over LLO-Katalysator
De LLO-Katalysator is een initiatief van de MBO Raad, Vereniging Hogescholen en de Universiteiten Nederland.

LLO-KatalysatorLLO-Katalysator is een meerjarig programma waarmee onderwijsinstellingen vanuit middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten een stevige impuls geven aan een leven lang ontwikkelen (LLO), zowel landelijk als in de regio’s. Het doel van de LLO-Katalysator is om organisaties en professionals continu te laten aansluiten op een snel veranderende samenleving en arbeidsmarkt. In 2023 gaat de LLO-Katalysator officieel van start met een pilot in de energie- en grondstoffentransitie.

Aanmelden niet meer mogelijk
We hebben ruimte voor 175 gasten. De maximale capaciteit is inmiddels bereikt, aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk.