Bijeenkomst

Netwerkevenement hbo Thematafel Sleuteltechnologieën

De hbo Thematafel Sleuteltechnologieën organiseert op dinsdag 14 november een Netwerkevenement met als thema de Nationale Technologie Strategie.

  • Koen Vermeer, programmamanager bij Holland High Tech en coördinator KIA Sleuteltechnologieën, zal dieper ingaan op deze strategie.
  • Nanda Piersma, lector Urban Analytics bij de Hogeschool van Amsterdam, geeft een presentatie over samenwerking in het veld van AI en ICT.
  • Nelleke Kreike, lector Green BioTechnology bij InHolland, gaat in op de samenwerking in het veld van DNA en ‘veredeling’.

Vanaf 12.30-14.00 uur is de inloop met lunchbuffet en voor wie daarin geïnteresseerd is een labtour (optioneel). Om 14.00 uur start het Netwerkevenement. Optioneel zijn er hieraan voorafgaand vergaderingen van de lectorenplatformen.

Voor wie
Het event staat open voor iedereen met interesse in praktijkgericht onderzoek, binnen en buiten de hogescholen. Het doel is samenwerkingen smeden die praktijkgericht onderzoek en de innovatiemotor van de hogescholen op de kaart zetten.

Voor het volledige programma en aanmelden kijk je hier.