Beleidsadviseur professionalisering, mobiliteit en re-integratie (0,8-1 fte)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar twee adviseurs.

Wat ga je doen?
Binnen ons team richt jij je op de onderwerpen professionalisering, mobiliteit en re-integratie. Als adviseur neem je het initiatief om voor jouw thema’s activiteiten en projecten te formuleren. Je draagt zorg voor de planning van deelactiviteiten, afstemming met het werkveld en de organisa-tie van bijeenkomsten.Je initieert en begeleidt kennisnetwerken, zet pilotprojecten in gang en verzamelt en bundelt goede praktijkvoorbeelden van de hogescholen. Ook volg je nauwgezet de actuele (beleids)ontwikkelingen op je thema’s en zet je inzichten en vaardigheden in om nieuwe activiteiten vorm te geven. Daarnaast formuleer je externe opdrachten, zet deze uit en begeleidt partijen van buiten Zestor bij de uitvoering.

Elk jaar stellen we gezamenlijk voor Zestor een jaarprogramma op met uiteenlopende activitei-ten. Enerzijds blikken we vooruit en kijken wat er op de sector afkomt. Daar spelen we op in. Anderzijds kijken we samen met hogescholen welke aanpakken werken en organiseren we in-formatieve sessies en vernieuwende activiteiten. Ook worden er door cao-partijen specifieke opdrachten bij ons neergelegd.
Al onze activiteiten en projecten verdelen we onder onze adviseurs. Hierbij houden wij rekening met ieders kennis en vaardigheden en benutten we talenten.

Wat neem je mee?

• Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-/wo-niveau bijvoorbeeld HRM of bestuurskunde.
  • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in het hoger (beroeps)onderwijs en op het terrein van de arbeidsmarkt en professionalisering.
  • Je hebt (enige) ervaring met het plannen en begeleiden van projecten of onderzoeken.
  • Je weet om te gaan met uiteenlopende belangen en bent omgevingsgericht.
  • Je neemt initiatief, weet van aanpakken, bent overtuigend in je optreden en kunt standpunten en besluiten in heldere taal op schrift stellen.
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, kunt goed organiseren en werkt gestructureerd.
  • Verder kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Over Zestor
Zestor is het arbeidsmarkt- en opleidingsfonds voor het hbo. We zetten ons in voor een gezond en veilig werk- en leerklimaat voor de medewerkers in 36 hogescholen. We zijn een stichting met een bestuur gevormd door werkgevers- en werknemersorganisaties uit het hbo en werken aan een breed scala aan onderwerpen op de thema’s arbeidsmarkt, professionalisering en ge-zond, veilig en vitaal werken.
Bij Zestor kom je te werken in een team van twaalf gedreven professionals met een sterke be-trokkenheid bij hogescholen en hun medewerkers. De sfeer is collegiaal en informeel. Gezien de huidige situatie werken we nu nog veel vanuit huis, wat goed geregeld is. Ons kantoor vind je op loopafstand van Den Haag centraal in het prachtige pand van de Vereniging Hogescholen.

Wat bieden we jou?
Je komt formeel in dienst bij de Vereniging Hogescholen en wordt gedetacheerd bij Stichting Zestor. Bij Zestor bieden we je:

• een uitdagende en veelzijdige functie in een slagvaardige organisatie;
  • een professionele, open en plezierige werksfeer;
  • een salaris gebaseerd op schaal 10/11 (cao Rijk) afhankelijk van jouw werkervaring;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden met onder andere een 8% vakantietoeslag, een dertiende maand, een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en een goede pensioenregeling bij ABP;
  • aandacht en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Stuur een korte motivatiebrief en je cv voor 22 september aanstaande naar hr@vh.nl.

Meer weten?
Wil je inhoudelijk meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Jeannette de Vries, directeur van Zestor, via telefoon 06 51219466 of e-mail: vries@zestor.nl. Meer informatie over Zestor kun je vinden op onze website: www.zestor.nl.

Zestor en de Vereniging Hogescholen hechten waarde aan een divers samengestelde organisa-tie, de verschillende achtergronden en perspectieven zijn een waardevolle toevoeging in advies en kennisdeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en blijft onbeantwoord.