Eva Kloosterman

Eva Kloosterman is woordvoerder van de Vereniging Hogescholen. Ze is sinds 1 juni 2016 werkzaam bij de Vereniging Hogescholen en heeft al ruime ervaring opgedaan op het gebied van persvoorlichting en strategische communicatie.

Als woordvoerder is Eva de eerste contactpersoon voor mediarelaties. Zij fungeert daarnaast als strategisch communicatieadviseur van de voorzitter, de directie en beleidsadviseurs. Ze schrijft o.a. speeches en opinieartikelen, brengt relevante informatie, nieuws en standpunten vanuit de vereniging naar buiten en heeft regelmatig contact met de hoofden communicatie en woordvoerders van de hogescholen, de politiek, de Tweede Kamer, het ministerie van OCW, brancheverenigingen, adviesraden, de media, vakbonden etc.

Eva is onderdeel van het team Communicatie & Public Affairs