Bijeenkomst

Energiedoelen hogescholen doelmatig(er) bereiken

Workshop 'Vervolgstappen vanuit de Self Assessment Tool'

Het Platform Duurzame Huisvesting en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert op 11 februari a.s. de workshop 'Vervolgstappen vanuit de Self Assessment Tool'- hogescholen.  

Vaststellen optimalisatiestappen
Tijdens deze middag staan de uitkomsten en vervolgstappen op basis van de Self Assessment Tool centraal. We delen kennis en informatie om zo te komen tot het vaststellen van optimalisatiestappen in de vastgoedorganisatie . Dat stelt u vervolgens als hogeschool in staat om energiedoelen doelmatig(er) te bereiken.

Toelichting
In 2018 hebben diverse hogescholen de doelmatigheid van hun vastgoedorganisatie onder de loep genomen door het invullen van de Self Assessment Tool hogescholen. De betrokkenen hebben in 2018 de uitkomsten ervan toegestuurd gekregen. 

Programma
Alfred van Kessel verzorgt de opening, waarna Marcus Boesenach (Platform Duurzame Huisvesting) de uitkomsten van de tool presenteert.

Rob Vermeij, Categorie Manager van ABN AMRO, vertelt over de optimalisatieslagen die de vastgoedorganisatie heeft gemaakt, waardoor de organisatie ook meer grip heeft gekregen op het bereiken van energiedoelstellingen.

Individueel adviesgesprek
Na de pauze krijgt iedere hogeschool een individueel adviesgesprek aangeboden en bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een expertsessie en een informatiesessie.

Zie ook: website RVO

Routekaart hogescholen
Afsluitend blikken wij vooruit naar de benodigde stappen voor een routekaart hogescholen in het kader van het klimaatakkoord. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een adviesrapportage met tips & tricks rondom het doelmatig realiseren van energiedoelen.

AANMELDEN