Training leden examencommissies: 31 januari - 1 februari en 6 maart 2023

De Vereniging Hogescholen organiseert in 2023 driemaal een training voor leden van examencommissies van hogescholen. Centraal staan de onderwerpen: juridische deskundigheidsbevordering (door Philip Coté), toetsdeskundigheid (door Bart Roosenboom), en dilemmatraining (door Frans de Vijlder).

Data en adressen
De eerste training vindt plaats op 31 januari - 1 februari 2023 bij Congrescentrum Mennorode in Elspeet (start 15.00 uur en tot 17.00 uur op de tweede dag) en 6 maart bij Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht (hele dag).

Aanmelden en deelnamekosten
Deze training is uitsluitend voor leden van de Vereniging Hogescholen. De kosten van deze driedaagse training bedragen €790,= (inclusief overnachting, catering, het is een verenigingsactiviteit dus hoeven we geen btw in rekening te brengen).

U kunt zich aanmelden voor de training door dit formulier in te vullen. Maximaal kunnen 45 deelnemers worden toegelaten, ingedeeld in 3 groepen van 15 deelnemers. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Eventueel wordt een wachtlijst gehanteerd. Vol = vol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met evenementen@vh.nl.