Training leden examencommissies 25 en 26 april en 19 juni 2023

De Vereniging Hogescholen organiseert in 2023 driemaal een training voor leden van examencommissies van hogescholen. Centraal staan de onderwerpen: juridische deskundigheidsbevordering (door Philip Coté), toetsdeskundigheid (door Bart Roosenboom), en dilemmatraining (door Frans de Vijlder).

Data en adressen
Deze training vindt plaats op 25 en 26 april 2023 bij Congrescentrum Mennorode in Elspeet (start 15.00 uur en tot 17.00 uur op de tweede dag) en 6 maart bij Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht (hele dag).

Aanmelden en kosten:
Deze training is uitsluitend voor leden van de Vereniging Hogescholen. De kosten van deze driedaagse training bedragen €790,=; (inclusief overnachting, catering, het is een verenigingsactiviteit dus hoeven we geen btw in rekening te brengen).
U kunt zich aanmelden voor de training door dit formulier in te vullen. Maximaal kunnen 45 deelnemers worden toegelaten, ingedeeld in 3 groepen van 15 deelnemers. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Eventueel wordt een wachtlijst gehanteerd. Vol = vol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met evenementen@vh.nl.