Bijeenkomst

Regionale samenwerkingsverbanden gericht op doorstroom en LOB: Wat werkt?

Hoe zorg je ervoor dat je goede samenwerking met je partners in de regio realiseert? Welke elementen zijn van belang om het verbeteren van de doorstroom in jouw regio in samenwerking met elkaar te realiseren? Wat zorgt ervoor dat mensen zich ook echt verbonden voelen en met elkaar aan de slag gaan?

In opdracht van het Expertisepunt LOB is een onderzoek uitgevoerd naar de werkzame principes en ontwerpcriteria van succesvolle samenwerkingsverbanden op het gebied van doorstroom en aansluiting met een focus op LOB. Ben jij benieuwd naar de resultaten? En wil je graag meer weten over hoe je de samenwerking op het gebied van doorstroom en aansluiting in jouw regio kunt verbeteren? Meld je dan aan voor dit webinar!

Tijdens het webinar zal de onderzoeker (Kariene Mittendorff) een korte presentatie geven over de uitkomsten van het onderzoek. Ook komen verschillende deelnemers van regionale samenwerkingsverbanden aan het woord om in te gaan op hun eigen praktijkervaringen, inzichten en lessons learned. Er zal uitgebreid worden stilgestaan bij concrete handvatten en aanbevelingen waarmee je de samenwerking in je eigen regio verder vorm kunt geven. Tijdens de webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Inschrijven

Zie ook de agenda op expertisepuntlob.nl