Actualiteit

Vacature: HR-medewerker

We zoeken een nieuwe collega die handig is in hr-werkprocessen. Het verwerken van in- door en uitstroom, efficiëntie in hr-werkprocessen, het toepassen van arbeidsvoorwaarden, dat zijn onderwerpen waar jij je mee bezig kunt gaan houden.
(32 uur per week)

Wat ga je doen?
Je krijgt met alle verschillende hr-onderwerpen te maken, denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, arbeidscontracten, tijdelijke inhuur, verlofregistratie, ziekteverzuim en ondersteuning bij werving en selectie. Je beantwoordt vragen van medewerkers of stemt deze intern af en zorgt voor opvolging. Je beoordeelt en verwerkt loonmutaties en declaraties en controleert deze nauwkeurig. Je werkt mee aan het inrichten en onderhouden van een nieuw hrm-systeem. Je zorgt dat de hr-documenten op intranet up to date zijn. Je werkt hierbij nauw samen met de hr-adviseur en jullie stemmen hr-onderwerpen met elkaar af. We ontvangen graag je inbreng als je mogelijke verbeterpunten signaleert, als er cases besproken moeten worden of als een bijzondere situatie om een andere aanpak vraagt. Je staat open voor vernieuwing in een veranderende omgeving.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde hr-opleiding gedaan op MBO+/HBO niveau.
 • Je hebt hr-ervaring in een brede functie, en bent bij voorkeur bekend met de cao-Rijk of de cao-hbo.
 • Met je communicatieve vaardigheden, je klantgerichtheid en betrouwbaarheid win je ver-trouwen.
 • Je werkt nauwkeurig en efficiënt. Je hebt inzicht in hr-werkprocessen en geeft actief aan wat verbeterd kan worden.
 • Je bent een energieke, positieve denker en je kunt je goed aanpassen aan een veranderende werkomgeving.
 • Je bent een enthousiaste en oplossingsgerichte teamspeler.

Vereniging Hogescholen
De Vereniging Hogescholen zet zich dagelijks in voor het beste onderwijs en onderzoek in het belang van 36 hogescholen en het realiseren van een bijdrage aan grote maatschappelij-ke vraagstukken. Samen beïnvloeden we de politieke besluitvorming en zijn we een belang-rijke gesprekspartner voor maatschappelijke organisaties en overheden op alle aspecten die het hoger beroepsonderwijs en de hogescholen raken: van aansluiting onderwijs-arbeidsmarkt, bekostiging en verantwoording, tot arbeidsvoorwaarden, een leven lang ont-wikkelen, praktijkgericht onderzoek en internationalisering. 

Het team
Jouw bureau staat klaar op de derde verdieping van een prachtig pand op loopafstand van Den Haag Centraal Station waar we flexibel aanwezig zijn conform de maatregelen. Gezien de huidige situatie werken we nu veel vanuit huis en dit is goed geregeld. We hebben inten-sief contact met elkaar en werken samen in een online omgeving. Het team hr bestaat uit een hr-medewerker en een hr-adviseur die samen 80 medewerkers professioneel en vak-kundig ondersteunen. De hr-adviseur is verantwoordelijk voor de advisering van het ma-nagement, het ontwikkelen van hr-beleid en leidinggevende van de hr-medewerker. De hr-medewerker is verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve processen van hr.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische baan, waarin je bijdraagt aan hr-ontwikkeling en zorg voor organisatie en medewerkers;
 • het salaris is gebaseerd op schaal 8 (cao Rijk) en is afhankelijk is van jouw werkervaring;
 • je krijgt  8% vakantietoeslag, een 13e maand en jouw reiskosten worden op basis van  openbaar vervoer vergoed;
 • goede scholingsfaciliteiten;
 • een goede pensioenregeling bij ABP;
 • een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering;
 • een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. 

Interesse
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd wie jij bent.
Stuur ons een korte motivatiebrief en een cv naar hr@vh.nl voor 30 november a.s.

Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Carry van Soest  (070) 312 21 21 of via e-mail: soest@vh.nl . 

De Vereniging Hogescholen hecht waarde aan een divers samengestelde organisatie, de verschillende achtergronden en perspectieven zijn een waardevolle toevoeging in advies en kennisdeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en blijft onbeantwoord.

Gerelateerd

Vacature: Senior Beleidsadviseur Financiën

Article

Wij zoeken een nieuwe collega met ervaring in strategisch beleidsadvies op het terrein van bekostigingssystematiek in het onderwijs. De bekostiging van het hbo op zowel macroniveau als op hogeschoolniveau, verdeling van gelden, de ontwikkeling van financiële toekomstscenario’s voor het hbo, dit zijn de onderwerpen waar jij je mee bezig zal gaan houden.

Lees meer

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder landelijke toetsen (0,8-1,0 fte)

Article

Ben jij onze allround functioneel applicatiebeheerder met en technische en communicatieve vaardigheden? Wij zijn een klein team en jij bent onze professional op ict-gebied. De meeste tijd besteed je aan onze toetsapplicaties voor de ontwikkeling en afname van de landelijke kennistoetsen binnen de lerarenopleidingen. Dit doe je samen met een collega. Je bent technisch goed onderlegd, maar je weet ook de verbinding te leggen tussen techniek, management en gebruikers. Daarnaast verzorg je de technische ondersteuning voor diverse andere applicaties en onze websites.

Lees meer