Actualiteit

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder landelijke toetsen (0,8-1,0 fte)

Ben jij onze allround functioneel applicatiebeheerder met en technische en communicatieve vaardigheden?

 

Wat ga je doen?
Wij zijn een klein team en jij bent onze professional op ict-gebied. De meeste tijd besteed je aan onze toetsapplicaties voor de ontwikkeling en afname van de landelijke kennistoetsen binnen de lerarenopleidingen. Dit doe je samen met een collega. Je bent technisch goed onderlegd, maar je weet ook de verbinding te leggen tussen techniek, management en gebruikers. Daarnaast verzorg je de technische ondersteuning voor diverse andere applicaties en onze websites.

Onderdeel van je functie is het opstellen en onderhouden van documentatie van de diverse applicaties. Je voert controles uit en analyseert incidenten om herhaling te voorkomen. Om te zorgen dat iedereen zijn werk goed kan doen, lever je gebruiksvriendelijke data aan en stel je (maatwerk)rapportages op. Voortdurend kijk je hoe je bedrijfsprocessen verder kunt verbeteren en begeleid je het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten. Je bent niet alleen bezig met technische zaken, maar je hebt ook een aantal coördinerende taken. Je hebt regelmatig contact met de hogescholen waar de landelijke kennistoetsen worden afgenomen.

Ben je nog niet even ervaren op alle terreinen? Met jouw probleemoplossend vermogen weet je de verschillende vraagstukken toch tot een goed einde te brengen. Kortom: een afwisselende functie met genoeg mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau, zoals hbo informatiekunde, hbo bedrijfskundige informatica of hbo informatica.
 • Je hebt kennis van netwerken, systemen, SQL-databases, uitwisselingsstandaarden, webtechnologieën (HTML, XML, CSS) en een brede kennis van Excel.
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurigheid loopt als een rode draad door jouw werkzaamheden.
 • Je bent een energieke scherpe denker en een oplossingsgerichte teamspeler.
 • Je kunt tijdens piekperiodes met hoge werkdruk omgaan en je bent bereid om tijdens toetsweken flexibel met je werktijden om te gaan.

Vereniging Hogescholen
De Vereniging Hogescholen zet zich dagelijks in voor het beste onderwijs en onderzoek in het belang van 36 hogescholen en het realiseren van een bijdrage aan grote maatschappelijke vraagstukken. De Vereniging Hogescholen voert het programma 10voordeleraar uit. Lerarenopleiders werken binnen het programma 10voordeleraar met elkaar samen aan de landelijke borging van het eindniveau van de student. De landelijke kennistoets is een van de landelijke instrumenten. Het behalen van de toets is een voorwaarde om de opleiding af te ronden. Kijk voor meer informatie op www.10voordeleraar.nl .

Het team
Je komt te werken bij het programmabureau 10voordeleraar dat uit zestien medewerkers bestaat. We werken aan een gezamenlijk doel, waarbij jouw inbreng zichtbaar bijdraagt aan het resultaat. We gaan collegiaal en informeel met elkaar om en de betrokkenheid is groot. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar waar nodig. Je hebt de ruimte om je taken op jouw eigen manier in te vullen en om bepaalde taken naar je toe te trekken. Zo kun je je blijven ontwikkelen en blijft de inhoud van de functie afwisselend en uitnodigend. Je bureau staat in een prachtig pand op loopafstand van Den Haag Centraal. Gezien de huidige situatie werken we nu veel vanuit huis en dit is goed geregeld. We hebben intensief contact met elkaar en werken samen in een online omgeving.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische baan in het kader van toetsen en examens in het onderwijs;
 • Een salaris van € 3.200 tot max. € 4.400 (bij een voltijds dienstverband van 36 uur per week) afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een laptop en een mobiel;
 • Een sportvergoeding;
 • 8% vakantietoeslag, een 13e maand en jouw reiskosten worden op basis van openbaar vervoer vergoed;
 • Een goede pensioenregeling bij ABP;
 • Een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering;
 • Goede scholingsfaciliteiten;
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een gezellige werkomgeving met een actieve personeelsvereniging.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij benieuwd wie jij bent. Stuur een korte motivatiebrief en een cv naar hr@vh.nl voor 30 november a.s.
Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Peter Roos, programmadirecteur, via e-mail: roos@10voordeleraar.nl of telefoon: 070 312 26 50.

De Vereniging Hogescholen hecht waarde aan een divers samengestelde organisatie, de verschillende achtergronden en perspectieven zijn een waardevolle toevoeging in advies en kennisdeling.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en blijft onbeantwoord.

Gerelateerd

Vacature: HR-medewerker

Article

We zoeken een nieuwe collega die handig is in hr-werkprocessen. Het verwerken van in- door en uitstroom, efficiëntie in hr-werkprocessen, het toepassen van arbeidsvoorwaarden, dat zijn onderwerpen waar jij je mee bezig kunt gaan houden.

Lees meer

Vacature: Senior Beleidsadviseur Financiën

Article

Wij zoeken een nieuwe collega met ervaring in strategisch beleidsadvies op het terrein van bekostigingssystematiek in het onderwijs. De bekostiging van het hbo op zowel macroniveau als op hogeschoolniveau, verdeling van gelden, de ontwikkeling van financiële toekomstscenario’s voor het hbo, dit zijn de onderwerpen waar jij je mee bezig zal gaan houden.

Lees meer