Actualiteit

Vacature bij Zestor: Projectadviseur gezond, veilig en vitaal werken

Zestor zet zich in voor een inclusieve en goed functionerende arbeidsmarkt in het hbo. We stimuleren de sector bij het invullen van goed werknemer- en werkgeverschap. We streven daarbij naar een gezond en veilig werk- en leerklimaat voor de medewerkers in de hogescholen. Daarnaast signaleren we trends en ontsluiten kennis en nieuwe inzichten op onze thema’s en faciliteren de samenwerking tussen hogescholen.

In het bestuur van Zestor zijn de werkgevers- en werknemersorganisaties van de hogescholen vertegenwoordigd. We opereren als sectorfonds dicht tegen de cao-tafel aan en ondersteunen het veld bij de uitvoering van afspraken. 
Het bureau van Zestor is gehuisvest in Den Haag bij de Vereniging Hogescholen. 

Voor ons team zijn we op zoek naar een Projectadviseur gezond, veilig en vitaal werken (0,6 tot 1,0 fte)

Wat ga je doen?
Binnen onze pijler ‘gezond, veilig en vitaal werken’ richt jij je op de onderwerpen duurzame inzetbaarheid, werkdruk en re-integratie. Als adviseur neem je het initiatief om voor jouw thema’s activiteiten en projecten te formuleren en begrotingen en planningen op te stellen. Je draagt zorg voor de planning van deelactiviteiten, afstemming met het werkveld, de uitvoering van cao-opdrachten en de organisatie van bijeenkomsten. Je initieert en begeleidt kennisnetwerken, zet pilotprojecten in gang en verzamelt en bundelt goede praktijkvoorbeelden van de hogescholen. Het is vanzelfsprekend dat je de actuele (beleids)ontwikkelingen nauwgezet volgt en je inzichten en vaardigheden inzet om nieuwe activiteiten vorm te geven. Je formuleert en zet externe opdrachten uit en begeleidt partijen bij de uitvoering. 

Elk jaar stellen we voor Zestor een jaarprogramma op met uiteenlopende activiteiten. Enerzijds blikken we vooruit en kijken wat er op de sector afkomt. Daar spelen we op in. Anderzijds kijken we samen met hoge-scholen welke aanpakken werken en organiseren we informatieve sessies en vernieuwende activiteiten. Ook kan er door cao-partijen een specifieke opdracht bij ons worden neergelegd. 
Al onze activiteiten, denk bijvoorbeeld aan onderzoeken, bijeenkomsten, handreikingen of pilotprojecten, worden onder onze adviseurs verdeeld. Hierbij houden wij rekening met ieders kennis en vaardigheden en benutten we talenten. 

Wat vragen we?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau
  • Je hebt kennis van de ontwikkelingen in het hoger (beroeps)onderwijs en op het terrein van duurzame inzetbaarheid, werkdruk en re-integratie
  • Je hebt (enige) ervaring met het plannen en begeleiden van projecten of onderzoeken
  • Je weet om te gaan met uiteenlopende belangen en bent omgevingsgericht
  • Je neemt initiatief, weet van aanpakken, bent overtuigend in je optreden en kunt standpunten en besluiten in heldere taal op schrift stellen
  • Je beschikt over een goed analytisch vermogen, kunt goed organiseren en werkt gestructureerd
  • Verder kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken

Wat bieden we?
Je komt formeel in dienst bij de Vereniging Hogescholen en komt te werken bij de Stichting Zestor. Bij Zestor bieden we je een interessante en veelzijdige functie in een kleine, slagvaardige organisatie binnen een professioneel team. Je salaris ligt tussen € 2.684 en € 4.906 (schaal 10/11) bruto per maand (bij een voltijds dienstverband van 36 uur per week) en is afhankelijk van je werkervaring. Ook heb je recht op vakantietoeslag (8%), een dertiende maand in november en worden je reiskosten op basis van openbaar vervoer 1e klasse vergoed. De overige arbeidsvoorwaarden zijn nagenoeg volgens die van het overheidspersoneel, sector Rijk. De Vereniging is aangesloten bij het ABP en kent verder een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering en gunstige scholingsmogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Wil je inhoudelijk meer weten over de functie dan kun je contact opnemen met Jeannette de Vries, directeur van Zestor, via telefoon 06 51219466 of e-mail. Voor verdere informatie kun je terecht op de website: www.zestor.nl
 
Je schriftelijke motivatie met CV ontvangen we graag uiterlijk 4 augustus, bij voorkeur via e-mail ter attentie van Maurice Reulink, P&O-adviseur, onder vermelding van ‘projectadviseur GVV Zestor’. 

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 12 en 14 augustus. 

Gerelateerd

Vacature bij Zestor: Projectadviseur arbeidsmarkt en professionalisering

Actualiteit

Zestor zet zich in voor een inclusieve en goed functionerende arbeidsmarkt in het hbo. We stimuleren de sector bij het invullen van goed werknemer- en werkgeverschap. We streven daarbij naar een gezond en veilig werk- en leerklimaat voor de medewerkers in de hogescholen. Daarnaast signaleren we trends en ontsluiten kennis en nieuwe inzichten op onze thema’s en faciliteren de samenwerking tussen hogescholen. Voor ons team zijn we op zoek naar een Projectadviseur arbeidsmarkt en professionalisering (0,8 tot 1,0 fte)

Lees meer