Actualiteit

Nieuwe beroeps- en opleidingsprofielen sector Economie vastgesteld

Per september 2018 is de conversie van de sector economie afgerond. De sector kent nu 30 bacheloropleidingen in plaats van 50. Omdat opleidingen zijn samengevoegd in een nieuwe opleiding, een naamswijziging hebben gekregen of anderszins zijn vernieuwd, heeft het bestuur van de Vereniging Hogescholen de afgelopen periode veel nieuwe beroeps- en opleidingsprofielen voor de sector economie vastgesteld.

Sinds het nieuwe studiejaar zijn de volgende opleidingsprofielen vastgesteld: Business Studies, Bedrijfskunde, Business Innovation, Tourism Management en de unieke opleidingen Trend Research & Concept Creation in Lifestyle en Kunst en Economie

Profielenbank
Ook de komende periode zal het bestuur van de Vereniging Hogescholen nieuwe opleidingsprofielen vaststellen. De opleidingsprofielen worden opgenomen in de profielenbank van de Vereniging Hogescholen.